Feyenoord zonder internationals op maandagtraining

Feyenoord zonder internationals op maandagtraining

Een dag na de overwinning op sc Heerenveen verscheen slechts een deel van de Feyenoord-spelers op de maandagtraining. Een aantal basisspelers werkte binnen een hersteltraining af, terwijl negen spelers ontbraken omdat ze de komende periode interlandverplichtingen hebben met hun land.

Eljero Elia, die het duel met Heerenveen miste vanwege een blessure, liet zich wel weer zien op het trainingsveld. Ook doelman Ramon ten Hove van Feyenoord Onder 19 was een van de aanwezigen op Varkenoord. Hij werkte samen met Kenneth Vermeer een keeperstraining af onder leiding van Khalid Benlahsen.

Het negental internationals zal aanstaande woensdag ook niet in actie komen tijdens de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht. In aanloop naar dat duel, waarvoor nog kaarten verkrijgbaar zijn, werkt Feyenoord nog één training af. Die sessie begint dinsdag (morgen) om 10:30 uur en is vrij toegankelijk voor publiek. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn de spelers vrij.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties