Kuyt: ''Ik vind het echt heel knap wat hij doet''

Kuyt: ''Ik vind het echt heel knap wat hij doet''

Dirk Kuyt is ontzettend onder de indruk van Tonny Vilhena. De aanvoerder doelt daarmee niet alleen op het spel van de middenvelder, maar ook hoe het talent zich gedraagt door al het gedoe rond zijn persoon. Vilhena hangt immers een schorsing boven het hoofd.

''Misschien vergeten we dat deze jongen weken in een onzekere situatie zit. Hij weet niet wat er gaat gebeuren en dan wordt er van hem maar even verwacht dat hij als jonge voetballer alles van zich afschudt'', zegt Kuyt in De Telegraaf.

''Ik vind het echt heel knap wat hij doet. Tonny is zo ontzettend belangrijk voor deze ploeg. We willen ook met z’n allen bij elkaar blijven. We vormen één ploeg en daar hoort Tonny bij.''

Kuyt zag aartsrivaal Ajax gisteren punten verspelen. ''We hebben nog zeven finales te spelen, maar de eerstvolgende in de ArenA wordt wel dé finale. Daar gaan we heen met dezelfde ideeën als tegen Heerenveen na rust: spelen om te winnen.''

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties