Heerenveen-directeur schrikt van Feyenoorders op thuisvakken

Heerenveen-directeur schrikt van Feyenoorders op thuisvakken

Een afstandsschot van Tonny Vilhena bezorgde Feyenoord zondagmiddag de drie punten tegen sc Heerenveen. Een oerkreet kwam vrij uit het uitvak, maar daar niet alleen. Ook in de thuisvakken van het Abe Lenstra Stadion sprongen juichende Feyenoorders op.

“Ik ben wel geschrokken van de manier waarop die Feyenoord-fans aan hun kaartje zijn gekomen”, zegt Luuc Eisenga, directeur van SC Heerenveen, tegenover Leeuwarder Courant. “Voor die plaatsen gold een clubkaartverplichting. Dat betekent dat onze fans hun seizoenskaarten ter beschikking hebben gesteld om Feyenoordsupporters een kaartje te laten kopen.”

“Of dat verboden is? Dat weet ik niet. Maar het verbaast me dat je dat als Heerenveen-fan doet. Je verkoopt de kans op het beleven van een topwedstrijd.” Ook in onder andere de wedstrijden tegen Willem II, FC Groningen en de bekerwedstrijd tegen Vitesse zaten er supporters van Feyenoord op de thuisvakken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties