Karsdorp krijgt elleboog: ''Hij krijgt er zo nog één terug''

zondag 19 maart 2017 15:27 44.740 keer bekeken 63 reacties Pro Shots

Het winnende doelpunt van Tonny Vilhena in Heerenveen maakte veel los bij Feyenoord. Ook bijna de tand van Rick Karsdorp, die bij het juichen een elleboog van de doelpuntenmaker in zijn gezicht kreeg. "Misschien krijgt 'ie er zo nog één terug in de bus", lacht de rechtsback na de wedstrijd voor de camera's van FOX Sports. 

"Hij zet hem wel erg hoog in hè?", zegt Karsdorp over de elleboog van zijn ploeggenoot. "Nee, als je zo'n goede tweede helft speelt moet alles daarvoor wijken. Dan kan zo'n elleboog er ook wel bij." De back is vooral blij dat hij zijn tand nog heeft. "Ik ben geen fan van de tandarts."

Bij rust stond Feyenoord nog op een 1-0 achterstand en speelde de ploeg een stuk slapper dan tegenstander Heerenveen. "Als je een wedstrijd minder speelt, kan je hem altijd nog op kracht winnen. Wij voelen ons sterker dan onze tegenstanders, dat zag je vandaag in de tweede helft."

De eerstvolgende wedstrijd is de Klassieker in amsterdam, maar daar wil Karsdorp nog niet veel over kwijt. "Ik ga me morgen eerst melden bij het Nederlands elftal. Die week erop gaan we het zien."

Gerelateerd nieuws
63 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 633 mensen actief, waarvan 206 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved