Karsdorp krijgt elleboog: ''Hij krijgt er zo nog één terug''

Karsdorp krijgt elleboog: ''Hij krijgt er zo nog één terug''

Het winnende doelpunt van Tonny Vilhena in Heerenveen maakte veel los bij Feyenoord. Ook bijna de tand van Rick Karsdorp, die bij het juichen een elleboog van de doelpuntenmaker in zijn gezicht kreeg. "Misschien krijgt 'ie er zo nog één terug in de bus", lacht de rechtsback na de wedstrijd voor de camera's van FOX Sports.

"Hij zet hem wel erg hoog in hè?", zegt Karsdorp over de elleboog van zijn ploeggenoot. "Nee, als je zo'n goede tweede helft speelt moet alles daarvoor wijken. Dan kan zo'n elleboog er ook wel bij." De back is vooral blij dat hij zijn tand nog heeft. "Ik ben geen fan van de tandarts."

Bij rust stond Feyenoord nog op een 1-0 achterstand en speelde de ploeg een stuk slapper dan tegenstander Heerenveen. "Als je een wedstrijd minder speelt, kan je hem altijd nog op kracht winnen. Wij voelen ons sterker dan onze tegenstanders, dat zag je vandaag in de tweede helft."

De eerstvolgende wedstrijd is de Klassieker in amsterdam, maar daar wil Karsdorp nog niet veel over kwijt. "Ik ga me morgen eerst melden bij het Nederlands elftal. Die week erop gaan we het zien."

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties