El Ahmadi: ''Uitwedstrijden beginnen wij te voorzichtig''

El Ahmadi: ''Uitwedstrijden beginnen wij te voorzichtig''

Feyenoord heeft de zeer belangrijke uitwedstrijd tegen Heerenveen nipt gewonnen. In het Abe Lenstra stadion werd het 2-1. Karim El Ahmadi is natuurlijk erg blij met de overwinning op Heerenveen.

Tegenover Foxsports probeert El Ahmadi de dramatische eerste helft te verklaren: “Eerste helft werden wij overlopen, we zaten niet goed in de duels waardoor Heerenveen domineerde. Het druk zetten ging ook niet goed, we moeten dan ook rustiger voetballen.”

Het was een wedstrijd van twee gezichten; Heerenveen de betere in de eerste helft en Feyenoord in de tweede helft. Daar is de vice-aanvoerder het ook mee eens. “In de tweede helft hebben wij Heerenveen bij vlagen overlopen. Ons plan was dichter bij elkaar spelen, in de eerste helft lukte dat nog niet echt, maar je zag dat wij dit in de tweede helft beter voor elkaar kregen.”

In uitwedstrijden wil het Feyenoord de laatste weken maar niet lukken om net zo dominant te spelen als in de thuiswedstrijden, El Ahmadi probeert dat te verklaren: “Uitwedstrijden willen wij te voorzichtig beginnen, hierdoor lopen we teveel achteruit waardoor de tegenstander ons hun wil kan opleggen. Dat moet in Amsterdam beter.” Feyenoord zal de Klassieker ingaan met minstens vier punten voorsprong: “Dat is natuurlijk wel fijn om met dezelfde voorsprong als vorige week de wedstrijd tegen Ajax te beginnen, maar daarna zijn er nog zes wedstrijden te spelen. Het blijft spannend bovenin, het is aan ons om dat minder spannend te maken in de ArenA.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties