'Dinsdag beroepszaak Tonny Vilhena in Zeist'

'Dinsdag beroepszaak Tonny Vilhena in Zeist'

Het is nog niet bekend wanneer de beroepszaak van Tonny Vilhena dient in Zeist. Feyenoord heeft nog niets gehoord van de beroepscommissie en in theorie zou de zaak pas na het duel met Heerenveen kunnen dienen.

Dit heeft te maken met de agenda van de beroepscommissie. Dit meldt het Algemeen Dagblad. Alle leden moeten namelijk beschikbaar zijn om een zaak voor te laten komen. Wel heeft de commissie verklaringen bij Sparta opgevraagd. Ditmaal met een handtekening van Mathias Pogba.

Mocht de tuchtzaak over het duel met Heerenveen heen getild worden, dan moet Vilhena volledig vrij gesproken worden, anders mist de middenvelder de Klassieker die op 2 april in Amsterdam wordt gespeeld.

Update 19:53: In tegenstelling tot het AD meldt NOS Studio Sport dat de beroepszaak aanstaande dinsdag zal dienen.

Update 13-03 18:44: Het is nog altijd onduidelijk wanneer de beroepszaak gaat plaatsvinden. De NOS wist eerder te melden dat het dinsdagavond ging plaatsvinden, maar dat is nu niet meer mogelijk. De KNVB en Feyenoord zoeken naar een geschikte datum. De kans is groot dat het pas na Heerenveen - Feyenoord gaat plaatsvinden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties