Van den Brom: ''Het was een geoliede machine''

Van den Brom: ''Het was een geoliede machine''

Feyenoord won dit seizoen met grote cijfers in Alkmaar. De Rotterdammers gingen met een 4-0 overwinning naar huis. ''Dat gebeurde een paar dagen na onze overwinning op Zenit Sint-Petersburg. Wij zaten vol euforie maar kwamen tegen Feyenoord van een koude kermis thuis. Dat moet nu anders,'' zegt John van den Brom.

Giovanni van Bronckhorst kan zondag niet beschikken over Brad Jones, Terence Kongolo, Marko Vejinovic, Bilal Basaçikoglu en Eljero Elia. John van den Brom verwacht dat de Rotterdammers dit prima kunnen opvangen. ''Feyenoord heeft een grote selectie. Daar kunnen ze nu goed gebruik van maken,'' vertelt John van den Brom op de clubwebsite van AZ.

Net als Feyenoord verspeelde AZ vorige week ook dure punten. ''Het is een verrassing dat ze bij Sparta verloren. We zullen zien hoe dat zondag zal uitpakken. Feyenoord kan tot nu toe terugkijken op een fantastisch seizoen, met goed spel en veel goals. Het was een geoliede machine. Dat zeg ik omdat we zullen moeten kijken hoe ze de blessures opvangen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties