'Van der Heijden in beeld bij Oranje'

'Van der Heijden in beeld bij Oranje'

Jan-Arie van der Heijden is bezig aan een sterk seizoen bij Feyenoord. De verdediging van de Rotterdammers heeft dit seizoen in de eredivisie het minst aantal tegentreffers weten te incasseren. Slechts veertien keer werd er gescoord tegen Feyenoord.

Over een paar weken staat er een aantal belangrijke wedstrijden op het programma voor Oranje. Het vaste centrum Bruma en Van Dijk kampen allebei met blessures en kunnen niet in actie komen. Bondscoach Danny Blind moet dus op zoek naar een nieuw duo en heeft een aantal opties in gedachten.

Volgens het Algemeen Dagblad is Feyenoorder Jan-Arie van der Heijden nu in beeld en bestaat de verdediging uit enkel oud-Feyenoorders. ''De Vrij - Martins Indi, dat zou als herenigd Feyenoord-duo misschien kunnen in Bulgarije, mits Martins Indi dus snel weer speelt.''

''Of De Vrij - Daley Blind, al is Blind junior tegenwoordig weer linksback bij Manchester United, als hij daar al meespeelt. Jan Arie van der Heijden of Nick Viergever, één van die twee lijkt nu sowieso in beeld voor een uitnodiging,'' schrijft de krant vandaag.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties