De Wolf ergert zich: ''Begon al met de warming-up''

De Wolf ergert zich: ''Begon al met de warming-up''

Miquel Nelom heeft geen goede indruk gemaakt in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. De verdediger kwam in de eerste helft in het veld voor de geblesseerde Terence Kongolo. John de Wolf heeft zich groen en geel geërgerd aan Miquel Nelom en dat begon al met de warming-up.

"Ik heb Nelom een warming-up zien doen...", foetert De Wolf bij Peptalk op Ziggo Sport. "De fysieke trainer gaf tot drie keer toe aan dat hij kort moest sprinten, omdat hij er elk moment in kon komen voor Kongolo. Hij deed het niet. Daarna is Kuyt nog uit de dug-out gegaan en die zei ook: kom op, kom op. Maar Nelom bleef gewoon een normale warming-up doen."

"Ik hoor dan mensen zeggen: dat is zijn houding. Ik ken hem niet goed genoeg en mag niet te snel oordelen, maar als ik dan kijk hoe hij invalt. Nou... Het was echt dramatisch. Als je zo'n slechte wedstrijd speelt, dan krijg je 'm wel. En terecht, toch?"

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties