Makkelie: ''Ben nog niet overtuigd dat die bal erin zat''

Makkelie: ''Ben nog niet overtuigd dat die bal erin zat''

Scheidsrechter Danny Makkelie reageert na afloop van de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord. De arbiter gaat tegenover Fox Sports in op het moment dat de bal over de doellijn van Sparta zou zijn gegaan. "Van mijn positie kon ik niet zien of die bal over de doellijn was.''

''Mijn assistent stond uitstekend in positie, we hadden communicatie. Wij hebben hem niet in z'n geheel over de doellijn gezien. Ik heb de beelden gezien, maar kan het nog steeds niet zeggen. Het heeft er alle schijn van dat-ie zit. Vorige week hadden we allemaal het idee dat die niet zat, nu dat-ie wel zat. Als we vandaag doellijntechnologie hadden gehad, wisten we het zeker. Ik ben nog steeds niet overtuigd, maar de bevestiging hebben we niet."

De doelman van Sparta, Roy Kortsmit, vond dat er eerder afgefloten had moeten worden vanwege een overtreding van Bilal Basacikoglu. "Dat is legitiem wat de Sparta-doelman zegt", aldus scheidsrechter Makkelie na afloop van de wedstrijd. "Als ik daar had gefloten voor een vrije trap, was dat beter geweest."

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties