Vloggers breken opnieuw in bij de Kuip

Vloggers breken opnieuw in bij de Kuip

Een aantal vloggers heeft opnieuw ingebroken in De Kuip. De laatste maanden begint het een trend te worden om binnen te dringen in het mooiste stadion van de wereld. Ditmaal is het Milan Dekkers die de voetbaltempel in de nacht betreedt.

De YouTubers hebben ook nog in de nacht het standbeeld van Coen Moulijn voorzien van een PSV-shirt. Bij veel Feyenoord-supporters schiet dit in het verkeerde keelgat. Opmerkelijk genoeg krijgen de mannen enkel een waarschuwing van de politie.

Feyenoord heeft vaker last gehad van vloggers die het stadion zomaar binnentraden. In januari deden zij voor het laatst aangifte tegen een stel waaghalzen. ''Het begint wel echt vervelend te worden en ook buitengewoon weinig origineel", reageert woordvoerder Raymond Salomon in het Algemeen Dagblad. ''Maar we gaan er wel serieus mee om en zullen na het weekend aangifte doen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties