'Gio' hoopt dat spelers signaal El Ahmadi volgen

'Gio' hoopt dat spelers signaal El Ahmadi volgen

Vandaag heeft Karim El Ahmadi zijn contract verlengd bij Feyenoord. Als het aan Giovanni van Bronckhorst ligt volgen er nu meerdere spelers van de Rotterdamse club. ''Het is een goed signaal van Karim. Hij ziet toekomst in Feyenoord en ik hoop dat dat ook naar anderen overslaat.''

Martin van Geel gaat een drukke zomer tegemoet. De contracten van Dirk Kuyt, Brad Jones, Pär Hansson en Steven Berghuis (huur) lopen af. En maarliefst elf spelers gaan hun laatste contractjaar in: Elia, Nelom, Van der Heijden, Toornstra, Vilhena, Kramer, Kongolo, Bilal, Dammers, E. Hansson, El Hankouri.

Giovanni van Bronckhorst hoopt op het aanblijven van zijn sterkhouders. ''We hebben deze week voor het eerst gesproken over de toekomst. De komende weken gaat Martin van Geel daar verder aan werken. Dat El Ahmadi zo snel heeft bijgetekend is een heel goed teken, ik had niet gedacht dat hij zo snel tot een akkoord zou komen.''

''We houden de focus natuurlijk wel op dit seizoen, daar hoeft niemand zich zorgen om te maken. Maar het is maart en dus is de tijd aangebroken om naar komend seizoen te kijken. Dan kijk ik ook naar de talenten van Varkenoord. Hoe we daarmee om zullen gaan,'' zegt de trainer van Feyenoord op de persconferentie, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Karim El Ahmadi kijkt vooral naar zichzelf. ''Natuurlijk praten we in de kleedkamer weleens met elkaar, over hoe de toekomst er bij deze club met deze spelers uit zou kunnen zien. Maar wat andere spelers doen, moeten ze uiteindelijk zelf weten,'' zegt de middenvelder in gesprek met de krant.

Lees meer over
Wessel Dammers Steven Berghuis Jens Toornstra Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties