Spelers zingen 'Hand in hand' tijdens Kidspersconferentie

Spelers zingen 'Hand in hand' tijdens Kidspersconferentie

Heel even keken Jan-Arie van der Heijden, Kenneth Vermeer en Bilal Basaçikoglu elkaar donderdagmiddag aan toen hen gevraagd werd om ‘Hand in hand’ te zingen. Maar al snel zette Basaçikoglu het clublied van Feyenoord in, waarna vervolgens alle tachtig kinderen in het Perscentrum van De Kuip luidkeels meezongen met de buitenspeler.

Met het gezang werd al snel de toon gezet voor een gezellige middag, waarop de deelnemers aan het Feyenoord Soccer Camp vragen mochten stellen aan de drie Feyenoorders. De jonge voetballertjes werken deze week bij Feyenoord Soccer Schools op Varkenoord drie dagen aan hun voetbalkwaliteiten. Een logische vraag was dan ook hoe zij net zo goed kunnen worden als de drie Feyenoorders. ‘Keihard trainen, goed naar de trainers luisteren, altijd alles geven en vooral ook genieten wanneer je op het veld staat,’ gaf Vermeer hen als tip mee.

Ook kwamen de kinderen te weten dat Vermeer vroeger heeft geturnd, terwijl Basaçikoglu de sport streetdance heeft beoefend en Van der Heijden als kleine jongen op judo. ‘Maar toen ik eenmaal oud genoeg was om te gaan voetballen, ben ik meteen op voetbal gegaan,’ verklapte Van der Heijden, die ook veel vragen kreeg over zijn bijnaam “Jan-Scharie”. ‘Ik vind het heel leuk dat supporters me die bijnaam hebben gegeven,’ vertelde de verdediger.

Na afloop van het vragen(v)uur mochten de drie Feyenoord-spelers de beste vraag van de middag kiezen. Vragensteller Ally Haroun werd voor zijn vraag “Hoe was het om voor het eerst in een vol stadion te spelen?” beloond met twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Feyenoord, die hij met een grote grijns in ontvangst nam.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties