Karsdorp en Elia sluiten weer aan

Karsdorp en Elia sluiten weer aan

Eljero Elia en Rick Karsdorp hebben de groepstraining hervat. Het tweetal viel zondag in de wedstrijd tegen PSV geblesseerd uit en werkte woensdag een binnenprogramma af, maar sloten donderdag weer aan op Varkenoord.

Ook Karim El Ahmadi was donderdag weer van de partij op het trainingsveld, zo zagen de vele toeschouwers die de kou hadden getrotseerd. De middenvelder genoot woensdag nog van een extra rustdag ter compensatie van de Afrika Cup, het toernooi waarop hij onlangs met Marokko in actie kwam.

Met de complete groep werkte Feyenoord een training af van zo’n anderhalf uur. Trainer Giovanni van Bronckhorst liet zijn spelers onder meer loop- en afwerkoefeningen doen, waarna de training werd afgesloten met een groot partijspel.

In aanloop naar de derby tegen Sparta Rotterdam, aanstaande zondag om 12:30 uur op Het Kasteel, werkt Feyenoord nog twee trainingen af. Beide sessies zijn besloten en dus niet toegankelijk voor publiek.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties