Derksen ergert zich aan juichende Kuyt: "Vreselijk vind ik dat"

Derksen ergert zich aan juichende Kuyt: "Vreselijk vind ik dat"

Feyenoord verscheen zondagmiddag zonder Dirk Kuyt aan de aftrap in de topper tegen PSV. Trainer Giovanni van Bronckhorst koos voor Jens Toornstra op het middenveld in plaats van de Katwijker. Ondanks dat Kuyt niet in actie kwam, was hij wel aanwezig. Althans, dat vinden de analisten van Voetbal Inside.

“Hij stond als eerste op het veld en deed de warming-up met de basisspelers”, zegt Rene van der Gijp. “Dat vind ik wel een beetje overdreven. Dan denk ik: blijf lekker binnen, pak een kopje thee en lees nog even het programmaboekje door. Ga dan niet met de basisspelers rondrennen als je niet in de basis staat.”

“Misschien was het wel een soort tactiek van hem”, reageert Johan Derksen. “Wel zag ik Kuyt zich anderhalf uur opvreten op de reservebank. Ook was hij pislink dat allemaal nobody’s mochten invallen en hij niet. Na de wedstrijd liep hij wel als eerste juichend de dug-out uit. Allemaal omdat hij weet dat de camera’s op hem gericht staan. Vreselijk vind ik dat.”

Lees meer over
Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties