Van Hanegem: ''Uiteindelijk denk ik toch Feyenoord''

Van Hanegem: ''Uiteindelijk denk ik toch Feyenoord''

Feyenoord won vandaag in eigen huis van PSV met 2-1. Willem van Hanegem gaat er nu echt in geloven. De Rotterdammers gaan dit seizoen kampioen worden van de eredivisie. Die verwachting spreekt de icoon van Feyenoord uit in het programma FC Rijnmond.

"Ik dacht eerst dat PSV de beste papieren had, maar ze hebben het niet laten zien. Toen ben ik over gegaan naar Ajax en uiteindelijk kom ik toch bij Feyenoord uit. Ik heb het niet goed gezien, want ik vind dat Ajax er niks van bakt. Dat vind ik overigens helemaal niet erg."

Feyenoord begon fel aan de wedstrijd en wist al direct enkele grote kansen te creëren. Jens Toornstra schoot snel raak. "Ze gingen er vanaf het begin echt voor. Zo hoort het ook als je kampioen wil worden. Niet eerst de kat uit de boom kijken. Dat vond ik het mooist.''

"De eerste twintig minuten waren vrij goed. Ook de goal was geweldig uitgespeeld. Feyenoord heeft zoveel mogelijkheden gehad, waarbij als je de goede keuze maakt er niks meer aan de hand is," sluit Van Hanegem af in het voetbalpraatprogramma.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties