De Jong huilt na: ''Hoe betrouwbaar is dit systeem?''

De Jong huilt na: ''Hoe betrouwbaar is dit systeem?''

Luuk de Jong baalt stevig van de nederlaag tegen Feyenoord (2-1). De wedstrijd werd uiteindelijk beslist dankzij de doellijntechnologie. Direct na afloop van de wedstrijd zet De Jong zijn vraagtekens bij dit systeem.

"Het leek zo onwaarschijnlijk dat die bal erin zat", zegt De Jong in gesprek met Fox Sports. "Jeroen Zoet leek hem echt voor de lijn te stoppen. Hoe betrouwbaar is dit systeem? Bovendien werd Héctor Moreno ook naar de grond getrokken, maar eigenlijk moeten we het daar niet over hebben."

"We hebben een paar grote kansen gehad op de 1-2 en hadden gewoon moeten scoren. Hoe dat kan? Ik weet het niet. Iedereen was natuurlijk honderd procent gemotiveerd voor deze wedstrijd, maar we verloren elke tweede bal. Feyenoord begon ook enorm fel."

Het gat met Feyenoord is nu opgelopen tot 11 punten voor PSV. "Het gat met Feyenoord is onoverbrugbaar, denk ik. Wij zullen keihard door moeten gaan en moeten vechten voor de tweede plaats. De eerste plek lijkt uit zicht voor ons. Wij moeten nu alles geven om de voorronde van de Champions League te bereiken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties