Grote sfeeractie tijdens Feyenoord - PSV

Grote sfeeractie tijdens Feyenoord - PSV

Matchday! Alle Feijenoorders kijken al heel de week uit naar vandaag. Als koploper aantreden tegen een directe concurrent. Belangrijker dan dit wordt het niet.

Ook het sfeerteam is al dagenlang (lees weken) bezig met deze wedstrijd. Natuurlijk zeggen we nu tegen de vele supporters die ernaar gevraagd hebben en die van ons niets aan info terugkregen. De afgelopen drie dagen is koortsachtig en non-stop gewerkt.

Dit keer is de sfeeractie tot stand gekomen met steun van de volledige selectie van Feyenoord. Zij maken de actie van vandaag mede mogelijk. Vinden we gers en zijn we trotst op.

Aan alle supporters vragen we om het sfeerteam zoals altijd te helpen om de actie tot een succes te maken. Laat alle materialen liggen tot opkomst van spelers. Na afloop zien we onze spullen graag terug. Neem ze dus niet mee naar huis. Verder is het vandaag Feyenoord thuis – gekkenhuis! Samen als 1 blok achter Feyenoord!

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties