''Je moet PSV gewoon vanaf de eerste minuut opjagen''

''Je moet PSV gewoon vanaf de eerste minuut opjagen''

Feyenoord moet tegen PSV aantreden met de sterkste opstelling en dat is volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam zonder Dirk Kuyt. De aanvoerder hoort niet thuis in de beste mogelijke opstelling tegen de Eindhovenaren. ''Van Bronckhorst heeft bewezen het zonder Kuyt aan te durven.''

"Je kunt zeggen: stel Kuyt op om Willems op te vangen, maar als je koploper bent met acht punten voorsprong moet je uitgaan van je sterkste opstelling en die is zonder Kuyt,'' zegt de journalist in het programma FC Rijnmond. ''Waarom zou Feyenoord zich zorgen maken? Je moet PSV gewoon vanaf de eerste minuut opjagen. Als je wint, dan ben je ze meteen kwijt."

Jørgensen is volgens Krabbendam na de winterstop minder gaan presteren. "Ik weet niet waar dat aan ligt, maar hij doet het wel voortreffelijk. Alleen denk ik wel dat dit het is voor hem. Het is geen spits waar je Europa mee gaat veroveren. Het is een uitstekende clubspeler waar ze misschien nog geld aan gaan verdienen,'' aldus Martijn Krabbendam in het voetbalpraatprogramma.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties