''In De Kuip is alles wat Toornstra aanraakt goud''

vrijdag 24 februari 2017 17:55 22.862 keer bekeken 105 reacties Pro Shots

Feyenoord watcher Iwan van Duren denkt dat zelfs PSV en Ajax geen problemen hebben met een kampioenschap voor Feyenoord. "Ja, ik denk dat zelfs iedereen in Amsterdam en Eindhoven het daar over eens is. Feyenoord is altijd als The Sleeping Giant gezien. We hebben het al zo moeilijk in Nederland en drie topclubs is altijd beter dan een of twee.

Van Duren heeft ook complimenten voor de twee titelconcurrenten van de Rotterdammers. "Allebei heel erg stabiel. Ik heb, als Feyenoord watcher, heel veel respect voor hoe PSV en Ajax, die nog meer onder druk staan, want die mogen echt niets verliezen, toch de handschoen hebben opgepakt. PSV lijkt aanvallend sterker geworden en laat verdedigend meer steekjes vallen. Feyenoord is stabiel, maar ze vinden zelden de vrijheid om het mooie, lekkere voetbal te spelen dat ze ook echt kunnen."

Tot slot vertelt hij aan VI Radio dat Feyenoord wellicht niet van de eigen kracht uitgaat aanstaande zondag. "Ik denk dat Feyenoord echt met een plan komt om PSV te bestrijden. Het zou mij niets verbazen als dat een defensievere gedachte zal zijn. Je hebt altijd dat blok met El Ahmadi en Vilhena, dat slot op de deur. Daarvoor staat dan meestal Kuyt, maar daar moeten die twee veel werk voor verzetten om hem in positie te houden. We hebben Kuyt de vorige wedstrijd veel balverlies zien lijden, hij is niet in zijn beste dagen. Toch denk ik dat Kuyt wel kan gaan spelen, maar dat het tussen hem en Berghuis gaat en niet tussen hem en Toornstra. In De Kuip is alles wat Toornstra aanraakt goud. Van Bronckhorst zal zijn team afstemmen op PSV."

Gerelateerd nieuws
105 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 27 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73943 leden - Op dit moment zijn 827 mensen actief, waarvan 239 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved