Reminder: Vergeet zondag je sjaal, vlag en spandoek niet!

Reminder: Vergeet zondag je sjaal, vlag en spandoek niet!

Zondag staat de wedstrijd Feyenoord - PSV op het programma. In aanloop naar de topper hebben verschillende spelers al onderstreept dat Het Legioen een cruciale rol kan gaan spelen. Daarom roepen wij nogmaals op om alles uit de kast te halen.

Zoveel mogelijk spandoeken, sjaals en vlaggen moeten De Kuip sieren. Bovenal moeten zowel Feyenoord als de tegenstander de stem van Het Legioen horen. Zing, roep en schreeuw Feyenoord naar de overwinning: niets is sterker dan dat ene woord!

''De steun van het publiek is heel belangrijk. Dat voelen de jongens, dat voelen we allemaal in De Kuip. Het steunt ons enorm en dat zal zondag niet anders zijn,'' zegt Giovanni van Bronckhorst.

''Met de volle Kuip erachter zijn wij in het voordeel. PSV komt om te winnen en daar kunnen wij op inspelen.'' zegt Jan-Arie van der Heijden.

Er zal voor PSV niets te halen zijn in De Kuip als zowel Het Legioen en de spelers alles geven dat ze in zich hebben. De drie punten moeten in Rotterdam blijven!

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties