Reminder: Vergeet zondag je sjaal, vlag en spandoek niet!

vrijdag 24 februari 2017 19:08 34.065 keer bekeken 82 reacties FR12.nl

Zondag staat de wedstrijd Feyenoord - PSV op het programma. In aanloop naar de topper hebben verschillende spelers al onderstreept dat Het Legioen een cruciale rol kan gaan spelen. Daarom roepen wij nogmaals op om alles uit de kast te halen.

Zoveel mogelijk spandoeken, sjaals en vlaggen moeten De Kuip sieren. Bovenal moeten zowel Feyenoord als de tegenstander de stem van Het Legioen horen. Zing, roep en schreeuw Feyenoord naar de overwinning: niets is sterker dan dat ene woord!

''De steun van het publiek is heel belangrijk. Dat voelen de jongens, dat voelen we allemaal in De Kuip. Het steunt ons enorm en dat zal zondag niet anders zijn,'' zegt Giovanni van Bronckhorst.

''Met de volle Kuip erachter zijn wij in het voordeel. PSV komt om te winnen en daar kunnen wij op inspelen.'' zegt Jan-Arie van der Heijden.

Er zal voor PSV niets te halen zijn in De Kuip als zowel Het Legioen en de spelers alles geven dat ze in zich hebben. De drie punten moeten in Rotterdam blijven!

Gerelateerd nieuws
82 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 39 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75463 leden - Op dit moment zijn 934 mensen actief, waarvan 252 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved