''Alleen door buitenstaanders wordt een beetje onrust gezaaid''

''Alleen door buitenstaanders wordt een beetje onrust gezaaid''

Ben Wijnstekers is positief gestemd over de resterende wedstrijden van Feyenoord. De Rotterdammers blijven maar winnen en dat stemt de beste rechtsback van 60 jaar eredivisie tevreden. ''Het spel is niet altijd goed, maar je wint wel steeds.''

"Er zit iets in het team van: 'Wie doet ons wat? Kom maar op!' Dat hadden wij in '83/'84 ook. Je ziet het nu terug aan bijvoorbeeld El Ahmadi, Vilhena, Botteghin en Van der Heijden,'' zegt Wijnstekers in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ze hebben al zo vaak de nul gehouden en dat is toch de basis. Daarnaast heb je voorin veel spelers die kunnen scoren."

''Als je van PSV wint, dan zijn die weg en kan je wel gaan denken aan de Coolsingel. Het zou ook veel vertrouwen geven voor de komende wedstrijden. Je weet dat je nog naar Ajax-uit en Heerenveen-uit moet. Ik ben erg optimistisch, alleen door buitenstaanders wordt een beetje onrust gezaaid,'' doelt Wijnstekers op de berichtgeving over Kuyt en Kramer in de media.

Lees meer over
Eric Botteghin Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties