Feyenoord-supporter zet kwaad bloed met domeinnaam

woensdag 22 februari 2017 18:12 74.699 keer bekeken 223 reacties Pro Shots

Feyenoord ligt tot nu toe op titelkoers en dat brengt meer en minder geslaagde nieuwe initiatieven met zich mee. Het initiatief van Vlaardinger Feike Cats schiet in ieder geval in het verkeerde keelgat bij Feyenoord. Cats heeft de domeinnaam www.feyenoordkampioen2017.nl aangemaakt en de club Feyenoord vindt niet dat hij daar recht op heeft.

Wat Cats van plan is met de site? "Ik ben een Feyenoordfan in hart en nieren. Wat ik met het adres ga doen, weet ik nog niet. Doorverkopen is een optie,'' zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond. ''De opbrengst doneer ik dan aan een goed doel." Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is wat hem betreft een goede kanshebber voor die donatie.

Een woordvoerder van Feyenoord legt uit wat het probleem is en verwacht een simpele oplossing, zo vertelt hij aan het AD. "Feyenoord is ook een woordmerk. In beginsel mag je geen domeinnaam claimen zonder onze toestemming. Vaak zijn mensen zich hier niet van bewust of berust een en ander op een vergissing. Vaak komen we er in deze situaties op een normale manier uit."

Gerelateerd nieuws
223 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 83 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66096 leden - Op dit moment zijn 975 mensen actief, waarvan 227 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved