Rzasa: ''Feyenoord is goed voor haar oud-spelers''

Rzasa: ''Feyenoord is goed voor haar oud-spelers''

Tomasz Rzasa is tegenwoordig actief als commentator voor de Poolse TV. De oud-verdediger speelde vier seizoenen in De Kuip en kwam tot 90 wedstrijden. Hij won de Johan Cruijff Schaal en de UEFA Cup met de Rotterdammers.

Rzasa heeft nog altijd contact met oud-ploeggenoten. "Vooral met Feyenoord. Het meest met Jon Dahl Tomasson. Als ik een wedstrijd wil bezoeken, ligt er altijd een kaartje voor me klaar. Voor de openingswedstrijd en de benefietwedstrijd in de winter krijg ik een aparte uitnodiging, maar helaas kan ik nooit. Feyenoord is goed voor haar oud-spelers," zegt de 43-jarige Rzasa in gesprek met ELFvoetbal.nl.

De Eredivisie volgt Rzasa nog altijd. "Ik hoop dat Feyenoord na 1999 weer de titel grijpt. Ik werd met Feyenoord twee keer tweede, twee keer derde. We gingen onder Bert van Marwijk ook eens met een voorsprong van vijf punten de winterstop in. Daarna werd PSV alsnog kampioen. Deze keer denk ik niet dat het misgaat. Je kunt zien dat het team er echt in gelooft. Ze vormen een hecht team en gaan nu echt voor."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties