Arno Vermeulen: ''Feyenoord valt dit seizoen op''

dinsdag 21 februari 2017 15:26 32.672 keer bekeken 106 reacties Pro Shots

Analyticus Arno Vermeulen denkt dat de traditionele top drie de komende jaren de dienst uit gaat maken in de eredivisie. "Feyenoord valt dit seizoen op. Het is de eerste keer sinds lange tijd dat ze zo lang meedoen om de titel. Ajax en PSV handhaven zich al jaren moeiteloos in de top."

Aan de NOS vertelt hij dat Feyenoord een nieuw stadion nodig heeft om structureel mee te doen om het kampioenschap. "Als de nieuwe Kuip er is, gaat Feyenoord ook naar de honderd miljoen qua begroting en sluiten ze, in elk geval financieel, aan bij Ajax en PSV."

Daarnaast kan Feyenoord een flinke slag slaan als de club zich plaatst voor het miljoenenbal van de Champions League. "Wat ook meespeelt: Ajax en PSV hebben het gat met de rest kunnen slaan door het spelen van Champions League-voetbal. Als Feyenoord dit jaar de titel pakt, profiteren ze van het laatste seizoen dat de Nederlandse kampioen zich rechtstreeks plaatst voor het miljoenenbal."

Klik hier voor het complete artikel

Gerelateerd nieuws
106 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 51 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 108 mensen actief, waarvan 48 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved