Brad Jones: ''Ik ben niet de nummer één''

Brad Jones: ''Ik ben niet de nummer één''

Brad Jones is geen man die regelmatig voor de camera verschijnt, maar gisteren stond hij de schrijvende pers toch te woord. De doelman had net zijn zesde clean sheet in het nieuwe kalenderjaar veiliggesteld. Maar toch gingen de complimenten volgens Jones naar bijvoorbeeld Bilal Basacikoglu, die veel werk verzette in het slot.

''Ja, een ’clean sheet’, maar iedereen moet zijn job toch doen? Ik doe die van mij en reken erop dat de anderen hun job doen. Ik had geen overwerk vandaag. Laat ik het zo maar omschrijven. In andere wedstrijden heb ik meer te doen gehad. Maar bij dat ene moment moet je er staan'', stelt de keeper in De Telegraaf.

Jones ziet zich niet als de definitieve nummer één van Feyenoord. ''Nee, nee… Ik ben niet de nummer één. De trainer heeft gezegd dat ik voorlopig blijf keepen. Dat is net even wat anders, begrijp je? Op mijn beurt vind ik Kenneth (Vermeer, red.) een absolute topprofessional, die fantastisch met de situatie omgaat op dit moment. Ook hij denkt aan wat goed is voor de hele ploeg nu.’’

Lees meer over
Kenneth Vermeer Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties