''Niemand had verwacht dat ze zo'n seizoen zouden draaien''

zondag 19 februari 2017 23:03 51.308 keer bekeken 137 reacties Pro Shots

Feyenoord, PSV en Ajax weten allemaal hun wedstrijden te winnen na de winterstop. De Rotterdammers zijn nog altijd koploper. Volgende week staat er een topper op het programma. Feyenoord ontvangt PSV in De Kuip. Peter Bosz focust zich vooral op zijn eigen ploeg.  

"Het allerbelangrijkste is dat we zelf onze wedstrijden winnen. Dat andere leidt alleen maar af,'' zegt Bosz in Studio Voetbal. ''Ik kijk niet naar die andere wedstrijd. Voor de stand is het het beste als Feyenoord verliest, dan loop je het meeste in. Als je kampioen wil worden moet degene die de meeste punten heeft, die niet meer halen."

Peter Bosz is onder de indruk van de prestaties van Feyenoord. "Ze doen het erg goed. Of het me verrast? Niemand had verwacht dat ze zo'n seizoen zouden draaien en volhouden. Dat denk ik niet,'' aldus de trainer. Feyenoord heeft na 23 speelrondes al zestig punten weten te behalen.

Gerelateerd nieuws
137 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 39 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 983 mensen actief, waarvan 225 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved