Aad de Mos: ''Anders krijg je een hoop ellende''

Aad de Mos: ''Anders krijg je een hoop ellende''

Oud-trainer Aad de Mos ziet het als een absolute ramp voor de club als het dit jaar geen kampioen wordt. Volgens de analyticus moet Feyenoord dan zelfs schoon schip maken in de organisatie. "Feyenoord moet gewoon kampioen worden, anders krijg je een hoop ellende.''

''Dan moet je niet praten over Kuyt die wel of niet moet blijven, maar dan moet je afscheid nemen van heel veel mensen,'' oordeelt Aad de Mos in het programma FC Rijnmond. ''Als het nu niet gebeurt, met in gedachte wat zich nu heeft afgespeeld, dan zou dat de grootste teleurstelling zijn uit de geschiedenis van Feyenoord."

Aad de Mos verwacht dat het uiteindelijk niet zo ver gaat komen en dat Feyenoord de titel gaat pakken. Giovanni van Bronckhorst doet het momenteel uitstekend bij de Rotterdammers. "Hij is groeiende als coach. Wat hij vrijdag op de persconferentie zei klonk als muziek in de oren. Het moet afgelopen zijn met de eigen belangetjes,'' sluit de oud-voetballer af in het praatprogramma.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties