''PSV krijgt een heel ander Feyenoord tegenover zich''

''PSV krijgt een heel ander Feyenoord tegenover zich''

In VI Radio blikt Iwan van Duren na elke speelronde terug op de wedstrijd van Feyenoord. Vandaag wonnen de Rotterdammers met veel moeite van ADO Den Haag. Dat het een lastige wedstrijd zou worden, zag de clubwatcher van Feyenoord al aankomen. “Dit zijn de gevaarlijke wedstrijden, de bananenschillen. En Feyenoord lag bijna op de grond.”

“Dat Vilhena erbuiten werd gehouden sloeg over op de spelers. Ze dachten: ‘we gaan het hier wel even doen’. Zoals vaker de afgelopen weken ging de eerste kans van de tegenstander er niet in, maar dat kan niet eeuwig duren. Feyenoord mag heel dankbaar zijn dat ze hier nog zo weg komen”, aldus Van Duren.

Van Duren is daarnaast kritisch op het spel van aanvoerder Dirk Kuyt. “Hij lijdt veel balverlies, het hele seizoen al. Dat is levensgevaarlijk, het levert veel problemen op. Dat zal Van Bronckhorst ook gezien hebben.” Het slechte spel van Feyenoord vandaag zegt volgens Van Duren niks over de kraker tegen PSV volgende week. “PSV krijgt een heel ander Feyenoord tegenover zich. En Feyenoord een heel ander PSV.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties