El Ahmadi: ''Je wint wel, dat is het belangrijkst''

El Ahmadi: ''Je wint wel, dat is het belangrijkst''

Met moeite heeft Feyenoord de vijf punten voorsprong op Ajax weten te behouden. Een lastige uitwedstrijd tegen ADO Den Haag eindigde in een 0-1 overwinning. Een goal van Karim El Ahmadi was uiteindelijk beslissend. “Ik ben blij dat ik vandaag het team kon helpen”, aldus de middenvelder tegenover FOX Sports.

“We wisten dat ze zouden inzakken, dan wordt het een moeilijke wedstrijd. Maar we bleven geduldig”, zegt El Ahmadi, die zelf ook zag dat Feyenoord geen goede wedstrijd speelde. “Het was niet best. Het baltempo lag veel te laag en we maakten veel verkeerde keuzes. De eerst helft hebben we helemaal niks gecreëerd.”

Ook na de goal was het nog lang spannend in het Kyocera Stadion, al had El Ahmadi niet het idee dat ze dit nog weg zouden geven. “Na de goal hielden we lang balbezit en hadden we wat kansjes die we niet goed uitspeelden. We spelen niet goed, maar je wint wel. Dat is het belangrijkste.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties