Van Wolfswinkel: ''Ik vind Feyenoord gewoon sterker''

Van Wolfswinkel: ''Ik vind Feyenoord gewoon sterker''

Vitesse heeft vandaag nagelaten om Feyenoord een handje te helpen in de strijd om het kampioenshap. De Arnhemmers verloren van Ajax met 0-1. Spits Ricky van Wolfswinkel baalt van het resultaat. "Achteraf hadden we ook een punt moeten hebben. We zijn er zelf schuldig aan dat we het niet voor elkaar hebben gekregen."

Feyenoord heeft dit seizoen meer indruk gemaakt dan Ajax op Van Wolfswinkel, die met Vitesse wel verantwoordelijk was voor de bekeruitschakeling van de Rotterdammers. "Op dit moment zie ik Feyenoord als de favoriet voor de titel", zegt de spits in gesprek met Fox Sports.

"Over het geheel vind ik Feyenoord gewoon sterker. Ik heb het gevoel dat we punten hebben laten liggen tegen Ajax en dat gevoel had ik minder bij Feyenoord. Dat is echt een goed elftal. Zo stabiel, zo sterk. De verdediging, het middenveld, de aanval, de beste in de Eredivisie. Ik moet nog maar zien wie kampioen wordt, maar Feyenoord is goed op weg."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties