''Ik vind dat Gio heel verstandig overkomt''

''Ik vind dat Gio heel verstandig overkomt''

Giovanni van Bronckhorst heeft de afgelopen dagen uitstekend gereageerd op de situatie rondom Dirk Kuyt en Michiel Kramer. Oud-Feyenoorder Regi Blinker spreekt dan ook vol lof over de trainer van de Rotterdammers. ''Ik vind dat Gio heel verstandig overkomt.''

"Aan Kramer heeft hij duidelijk gemaakt waar de grens ligt. Na het weekend is hij weer van harte welkom. Streep eronder. Dat is nodig als je kampioen wilt worden," geeft Blinker aan in gesprek met de NOS.

En dan is er nog de sluimerende onvrede bij aanvoerder Dirk Kuijt. "Ik ben gek van Dirk", begint Blinker. "Sinds zijn terugkeer bij Feyenoord heeft hij al heel vaak zijn waarde bewezen, zowel binnen als buiten het veld."

"Teleurstelling uiten mag altijd, zeker met zijn status. Maar ik kan mij ook voorstellen dat er momenten zijn dat hij niet zal spelen. Als Feyenoord straks kampioen wordt, heeft hij daar een heel groot aandeel in gehad."

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties