''Ik vind dat Gio heel verstandig overkomt''

zondag 19 februari 2017 12:10 34.825 keer bekeken 88 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst heeft de afgelopen dagen uitstekend gereageerd op de situatie rondom Dirk Kuyt en Michiel Kramer. Oud-Feyenoorder Regi Blinker spreekt dan ook vol lof over de trainer van de Rotterdammers. ''Ik vind dat Gio heel verstandig overkomt.''

"Aan Kramer heeft hij duidelijk gemaakt waar de grens ligt. Na het weekend is hij weer van harte welkom. Streep eronder. Dat is nodig als je kampioen wilt worden," geeft Blinker aan in gesprek met de NOS.

En dan is er nog de sluimerende onvrede bij aanvoerder Dirk Kuijt. "Ik ben gek van Dirk", begint Blinker. "Sinds zijn terugkeer bij Feyenoord heeft hij al heel vaak zijn waarde bewezen, zowel binnen als buiten het veld."

"Teleurstelling uiten mag altijd, zeker met zijn status. Maar ik kan mij ook voorstellen dat er momenten zijn dat hij niet zal spelen. Als Feyenoord straks kampioen wordt, heeft hij daar een heel groot aandeel in gehad."

Gerelateerd nieuws
88 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 24 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 984 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved