''Ik zie zelf geen reden om gewisseld te worden''

''Ik zie zelf geen reden om gewisseld te worden''

Jens Toornstra treft zondag zijn oude club ADO Den Haag. De middenvelder heeft daar sinds zijn vertrek geen positief resultaat weten te halen. ''Ik heb nog nooit van ADO gewonnen sinds ik daar weg ben. Ik heb bij ADO altijd het idee dat ze een stapje harder lopen tegen Feyenoord.''

De discussie wie in de basis moeten starten is ook weer aan de gang. Jens Toornstra is duidelijk hierover. ''Ik zie zelf geen reden om gewisseld te worden, maar je hebt ook met keuzes van de trainer te maken, die moet je accepteren. Maar ik hoop er niet naast te staan zondag."

Feyenoord maakte vorige week tegen FC Groningen indruk. "Eigenlijk wil je iedere wedstrijd die gretigheid zien, soms komt dat er wat minder uit. Heeft ook met tactische keuzes van een tegenstander te maken. We proberen wel altijd zo gretig te beginnen,'' zegt de middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties