Gio: ''Geen invloed op sfeer bij Feyenoord''

Gio: ''Geen invloed op sfeer bij Feyenoord''

Een teleurgestelde Dirk Kuyt, Michiel Kramer die weigert te trainen en Simon Gustafson die een rode kaart pakt in het tweede elftal. De media zien wat scheurtjes bij Feyenoord, de trotse koploper van de Eredivisie.

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst vindt het allemaal wel meevallen. ''Maar denk je echt dat dit enige invloed heeft op de sfeer bij Feyenoord? Kom even kijken op onze trainingen, waarvan een aantal echt openbaar is'', stelt de coach in De Telegraaf.

Zondag wacht het hopeloos uit vorm zijnde ADO Den Haag, dat deze week zelfs een oefenwedstrijd tegen een derde divisionist verloor. ''Het zegt mij ook niks, een oefenwedstrijdje tegen Scheveningen.'' Er telt dan ook maar één ding. ''We hebben dus aanleiding gegeven dat er over deze dingen is geschreven. Dat moeten we voorkomen, heb ik de groep verteld. We moeten er staan tegen ADO, dan gaat het daar over.''

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties