''Daar moet je bij deze club echt niet mee aankomen''

woensdag 15 februari 2017 06:00 69.471 keer bekeken 368 reacties Pro Shots

In zijn maandelijkse column in VI spreekt Pierre van Hooijdonk zijn onbegrip uit over het gedrag van Michiel Kramer. "Kramer heeft überhaupt geen recht van spreken. Hij moet wijken voor de meest waardevolle speler in de hele Eredivisie, Nicolai Jørgensen. En cadeautjes in de vorm van invalbeurten bestaan niet op dit niveau."

Van Hooijdonk vertelt dat de werkweigering van afgelopen zaterdag waarschijnlijk de druppel was die de emmer deed overlopen. "Michiel Kramer weigerde zondag mee te trainen met de reserves en dat was al de derde keer dit seizoen. De eerste twee keer heeft Feyenoord hem nog beschermd, met verhalen over diarree of andere dekmantels."

Ook wordt de mentaliteit van Kramer gehekeld. "Zijn mentaliteit valt niet te rijmen met de werkethiek die al sinds mensenheugenis bij Feyenoord hoort. Eerder al hoorde ik woedende reacties vanwege zijn opmerkingen over het feit dat hij trainen maar niks vindt en het liefst rond zijn 28ste stopt met profvoetbal. Daar moet je bij deze club echt niet mee aankomen."

De oplossing ligt volgens Van Hooijdonk in een ver verleden. "Kramer zou een voorbeeld mogen nemen aan hoe John van Loen in 1993 met zijn situatie bij Feyenoord omging. Van Loen schikte zich in zijn reserverol, bleef volle bak trainen en mocht zich aan het eind van dat seizoen landskampioen noemen. Van Loen is voor de rest van zijn leven een Feyenoord-kampioen en koestert dat."

Laatste headlines
368 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 86 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63907 leden - Op dit moment zijn 86 mensen actief, waarvan 110 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting