Volendam-talent Veerman ziet Feyenoord wel zitten

Volendam-talent Veerman ziet Feyenoord wel zitten

Joey Veerman maakt op dit moment veel indruk bij Volendam. De 18-jarige midddenvelder speelde dit seizoen dertien wedstrijden en wist daarin drie keer te scoren. Veerman wordt gezien als groot talent en men voorspelt een grote toekomst voor hem.

''Het is een bijzondere speler. Hij is net 2 maanden 18 jaar en nu al zo bepalend voor het elftal. Dat zegt wel wat natuurlijk,'' vertelt Arnold Mühren in De Telegraaf. ''Naast het feit dat hij oog heeft voor diepte, over een goede techniek beschikt en kan scoren, vind ik het ook mooi dat hij brutaliteit in zijn spel legt."

Veel spelers van FC Volendam maken de overstap naar Ajax. Joey Veerman ziet dat niet zitten. Hij maakt liever de overstap naar Feyenoord. Dit geeft de rechtsbenige middenvelder aan in gesprek met Fox Sports. ''Feyenoord moet het worden.'' Veerman heeft nog een contract tot 2020 bij Volendam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties