Van Hanegem: ''Vilhena zondag op de bank houden''

Van Hanegem: ''Vilhena zondag op de bank houden''

Willem van Hanegem zou Tonny Vilhena aanstaande zondag passeren in het competitieduel met ADO Den Haag. De middenvelder van Feyenoord staat op scherp en bij een gele kaart mist hij de topper in De Kuip tegen PSV.

''Dan kun je wel zeggen 'een speler moet maar zorgen dat hij geen gele kaart krijgt', maar je kunt natuurlijk ook geel krijgen zonder dat je daar iets aan kunt doen. Ik zou het risico echt niet nemen, tegen PSV kun je definitief afstand nemen van één concurrent voor de landstitel'', stelt De Kromme in het Algemeen Dagblad.

Dirk Kuyt zou dan spelen. De aanvoerder was niet blij met zijn reserverol tegen FC Groningen. ''Hij heeft het recht om chagrijnig te zijn als hij niet wordt opgesteld. Maar Feyenoord staat er eindelijk echt goed voor. Iedereen onderkent toch dat Kuyt daar een belangrijke rol in heeft gespeeld? Dan zorg je er toch voor dat dit voor de buitenwereld nooit ook maar een seconde een item kan worden?''

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties