''Ik heb niks tegen Feyenoord, maar dat idee heb ik''

vrijdag 10 februari 2017 23:26 64.183 keer bekeken 167 reacties Pro Shots

Het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside had het vrijdagavond kort over de kampioenskansen van Feyenoord en de kwaliteiten van Eric Botteghin. Over de titelkansen van Feyenoord waren de meningen verdeeld, over de kwaliteiten van de verdediger van de Rotterdammers niet.

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen ziet de club uit Rotterdam als favoriet. "Waar moeten ze in godsnaam punten gaan verspelen? Ajax en PSV spelen toch ook niet denderend? Ze krijgen bijna geen goals tegen. Ik zie ze weinig punten meer verspelen. Je mag ook nog een wedstrijd verliezen. Tegen PSV of Ajax en ze gaan echt niet allebei die wedstrijden verliezen. In de Kuip verliezen ze sowieso niet. Ik denk dat Feyenoord kampioen wordt."

Analist Johan Derksen schat de kansen van Feyenoord laag in. "Ik denk dat Feyenoord heel veel punten gaat verliezen. Ik heb niks tegen Feyenoord, maar dat idee heb ik."

Over Botteghin en zijn eventuele kansen op Oranje waren de drie tafelgasten het wel eens. Derksen: "Het blijft een hele eenvoudige, beperkte verdediger: die krijgt twee ballen verkeerd op zijn schoen en scoort twee keer en dan is het plotseling een wereldspeler. Nee, wanneer die ene geblesseerde jongen terug is, Verbeek, dan moet ik nog zien of hij in het eerste van Feyenoord staat.''

Gerelateerd nieuws
167 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 79 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 1028 mensen actief, waarvan 227 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved