Rapport van Hypercube leidt tot discussie

Rapport van Hypercube leidt tot discussie

Het rapport van Hypercube leidde vandaag tot een discussie tussen het onafhankelijke bureau en Feyenoord City. Directeur Pieter Nieuwenhuis van Hypercube zegt zich te baseren op informatie die Feyenoord heeft aangeleverd. ''Pas als Feyenoord het spelersbudget weet op te schroeven, kan het beter voetballen, en stijgt de omzet navenant,'' legt hij uit.

Hypercube werkt nu met de spelersbudgetten die Feyenoord heeft aangeleverd. ''Dat is op dit moment 17,8 miljoen euro,'' stelt hij in het Algemeen Dagblad. In het nieuwe stadion wordt gewerkt met drie varianten: het basisscenario (spelersbudget stijgt naar 18 miljoen euro), de managementvariant (budget op 25 miljoen euro) en Eén Feyenoord (budget naar 32,5 miljoen euro).

''Als het Feyenoord lukt om naar een spelersbudget van 32,5 miljoen euro te gaan, dan is er geen vuiltje meer aan de lucht. Dan wordt de club 4 van de 10 seizoenen nummer 1. En blijven ze een stukje voor op Ajax en PSV. Dus als Feyenoord een rijke havenbaron of oliesjeik weet binnen te halen, dan zal dit doel worden bereikt.''

Klik hier voor het complete bericht

Klik hier voor het rapport van Hypercube

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties