''In Eindhoven en Amsterdam vlogen de tv's de ramen uit''

zondag 5 februari 2017 17:23 95.855 keer bekeken 215 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft een lastige horde in de titelrace overleefd. In Enschede werd FC Twente met 0-2 verslagen. De overwinning gebeurde echter niet geheel zonder geluk, zegt clubwatcher Iwan van Duren in VI Radio.

“Je hebt altijd mazzel nodig. Ajax speelde hier niet minder en die verloren met 1-0. Je wint uiteindelijk omdat je geduld bewaart, en omdat je Elia hebt. Hij is iedere keer weer beslissend met een actie of een doelpunt”, aldus de Feyenoord-watcher van Voetbal International.

De wedstrijd werd laat beslist; de openingstreffer viel pas in de 75e minuut. “Feyenoord is al het hele jaar sterk in het laatste kwartier. Je weet dat ze deze ‘mindgames’ heel goed kunnen spelen. Ik denk dat in Eindhoven en Amsterdams de tv’s uit de ramen zijn gevlogen.”

Verder was er van de kant van Van Duren nog lof voor doelpuntenmaker Eric Botteghin. “Hij was meer dan belangrijk. Bij Feyenoord heb je het rijtje Laseroms, Israel, De Wolf en Fraser, ik vind dat je Botteghin daar inmiddels ook bij mag zetten. Hij maakt een belangrijke treffer, en het is geen toeval dat uitgerekend hij daar op dat moment staat.”

Gerelateerd nieuws
215 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 76 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70075 leden - Op dit moment zijn 631 mensen actief, waarvan 218 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved