Elia: ''Je moet je moment uitkiezen''

Elia: ''Je moet je moment uitkiezen''

Feyenoord heeft de lastige uitwedstrijd tegen FC Twente weten te winnen. Pas in de 75e minuut wisten de Rotterdammers voor het eerst te scoren. Eljero Elia was belangrijk; hij gaf de assist op dit doelpunt. “In een wedstrijd als vandaag moet je je moment uitkiezen. Ik zat de hele tijd te loeren op een voorzet en uiteindelijk is het toch gelukt.”

Twente was een moeilijke tegenstander, maar is volgens Elia niet gevaarlijk geweest. “Zij hebben geen grote kansen gekregen, dat is het belangrijkste. We kunnen ze aan de bal laten, als we maar niks weggeven,” sluit de aanvaller af in gesprek met Fox Sports.

Na zijn assist werd Elia direct gewisseld. ''Mijn hamstring begon een beetje op te spelen. Vanwege die hamstring heb ik niet de hele week voluit kunnen trainen, maar ik heb vandaag wel alles gegeven. Ik ben blij dat ik in die periode nog beslissend heb kunnen zijn.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties