El Ahmadi: ''Niet iedereen deed mee bij drukzetten''

Feyenoord heeft de moeilijke uitwedstrijd tegen FC Twente winnend afgesloten. De 0-2 overwinning kwam pas in het laatste kwartier tot stand. Zeker de eerste helft hadden de Rotterdammers veel moeite met de tegenstander.

''Het was een moeilijke wedstrijd, ja. Maar afgezien van wat counters hebben we ook niet heel veel weggegeven'', oordeelde de teruggekeerde Karim El Ahmadi tegenover Fox Sports. De middenvelder had wel een verklaring. ''Toen we druk naar voren gingen zetten, deed de helft niet mee voor de rust.''

De vice-aanvoerder was uiteraard blij met zijn terugkeer. ''Ik zit er behoorlijk doorheen. Maar we winnen en houden opnieuw de nul. FC Twente heeft hier van Ajax gewonnen, dus al met al mogen we tevreden zijn met de 0-2.''