Immers niet te spreken over Gio: ''Dit slaat nergens op''

Immers niet te spreken over Gio: ''Dit slaat nergens op''

Lex Immers heeft een boekje opengedaan over de manier waarop hij Feyenoord verliet. De middenvelder haalt in een interview uit naar Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. Lex kon niet begrijpen dat hij plotseling niet meer aan spelen toe kwam.

"Ik zal je vertellen waarom ik (begin 2016, red.) ben weggegaan", sprak de 30-jarige aanvaller in de Belgische krant Het Nieuwsblad. "Ik had in mijn eerste twee seizoenen 24 goals gemaakt en de Europa League en de voorrondes van de Champions League gespeeld. Ik was drie jaar een gewaardeerde speler bij Feyenoord."

"Tijdens het trainingskamp in de zomer was ik zelfs aanvoerder, maar plotseling zette trainer Giovanni van Bronckhorst mij voor de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle op de tribune. 'Ik moet keuzes maken', was zijn enige uitleg. Dat was voor mij een steek. Het sudderde acht weken, waarna ik zei: 'luister, dit slaat nergens op. Ik wil weg'."

Bij Cardiff City ging het na een goede periode uiteindelijk ook mis. De middenvelder kwam niet meer aan spelen toe. ''Ik zat in een omgeving waar ik niemand kende en speelde niet. Ik moest van coach Neil Warnock zelfs met het tweede elftal trainen. Ik had er geen plezier en geen zin meer in, net als bij Feye­noord. Na goed overleg met de manager zijn we uit elkaar gegaan.''

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties