''Gio gaat Berghuis niet weer op de bank zetten''

''Gio gaat Berghuis niet weer op de bank zetten''

Giovanni van Bronckhorst heeft de komende weken genoeg keuzes te maken. De Feyenoord-trainer zag deze week Karim El Ahmadi terugkeren van de Afrika Cup én Kenneth Vermeer minuten maken in het beloftenelftal van de Rotterdammers.

El Ahmadi speelt zondag sowieso. Maar wie moet hij eruit halen? Volkskrant-journalist Bart Vlietstra kiest voor Steven Berghuis. ''Kuyt is heel slim. Tegen de onervaren verdediging van FC Twente kan hij van waarde zijn met zijn slimmigheden. En Jens Toornstra is handig voor de opkomende backs van FC Twente'', stelt hij in de regionale voetbaltalkshow FC Rijnmond.

Geert den Ouden zou juist kiezen voor Toornstra. ''Ik vind het vooral heel erg goed om te zien dat Berghuis eindelijk zijn vorm te pakken heeft. Ik denk niet dat Van Bronckhorst hem weer op de bank gaat zetten.'' Over de keeperspositie zijn beide heren het eens. Den Ouden: ''Je hebt de minst gepasseerde defensie van Nederland, waarom zou je dan het risico nemen.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer Steven Berghuis Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties