''Niets concreets voor een speler geweest''

''Niets concreets voor een speler geweest''

De eredivisie beleefde tijdens de afgelopen wintertransferperiode een transferrecord. Een hoop spelers ruilden van club in het binnenland- en buitenland. Bij Feyenoord was het opvallend rustig. Maar dat is volgens Giovanni van Bronckhorst een geschenk uit de hemel geweest met het oog op de titelstrijd.

Het moet voor technisch directeur Martin van Geel een vreemd gevoel zijn geweest, een transferperiode doorkomen zonder het al te druk hebben. Van Geel kan nu, samen met de scouting en technische staf, alvast vooruitkijken naar het volgende seizoen. "Ik ben blij dat de transferwindow klaar is, het is altijd afwachten wat voor clubs er komen voor je spelers. Als er een grote buitenlandse club een hoop geld over heeft voor een sleutelspeler, dan kunnen wij niet concurreren", geeft Van Bronckhorst aan op de persconferentie. "Uiteindelijk ben ik blij dat de groep zo is gebleven. Er is niks concreets voor een speler geweest"

In de strijd om het kampioenschap hebben concurrenten Ajax en PSV wel hun bijdrage geleverd aan het transferrecord in de Eredivisie. PSV huurde Marco van Ginkel al voordat de transfermarkt in de winter officieel open ging en verkocht Luciano Narsingh aan Swansea City. Ajax liet Tim Krul vertrekken naar AZ, verhuurde Mitchell Dijks en verkocht Anwar El Ghazi. Aan inkomende transfers haalden de Amsterdammers alleen David Neres voor twaalf tot vijftien miljoen op.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties