Gio: ''Rest van het seizoen vaker rouleren''

Gio: ''Rest van het seizoen vaker rouleren''

De aanstaande tegenstander FC Twente maakt een goed seizoen door. De Enschedese club kampt met financiele problemen en ontsnapte vorig seizoen op een haar na aan degradatie. Dit seizoen lijkt de club het sportief gezien weer op orde te hebben. Met een jeugdig elftal en enkele huurlingen schommelt FC Twente tussen de middenmoot en subtop.

Giovanni van Bronckhorst is dan ook van mening dat de tegenstander stappen heeft gemaakt ten opzichte van vorig jaar. “Ze zijn er goed mee omgegaan, de rust in de club zie je terug in het elftal. Ik kijk alleen niet naar wat Ajax tegen FC Twente heeft gedaan (1-0 winst Twente, red.), ik kijk naar onszelf. Wij gaan er vanuit dat we die wedstrijd winnen en 1 blijven.”

De titelstrijd blijft ondertussen wel de gemoederen bezighouden. “Tuurlijk zullen Ajax en PSV de druk opvoeren, maar de druk is voor ons alle drie aanwezig. We moeten allemaal blijven presteren. Ik zal de rest van het seizoen dan ook vaker gaan rouleren om iedereen zo fit mogelijk te houden. Zeker met de kwaliteiten voorin zal ik veel switchen”, geeft ‘Gio’ aan op de persconferentie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties