El Ahmadi tegen FC Twente in de basis zondag

El Ahmadi tegen FC Twente in de basis zondag

De wedstrijden tegen Roda JC, NEC en Willem ll moest Feyenoord nog stellen zonder sterkhouder El Ahmadi, maar tegen FC Twente zal de Marokkaanse middenvelder terugkeren in de basis elf van Feyenoord.

Op de persconferentie van vanmiddag geeft Giovanni van Bronckhorst aan dat het gemis van El Ahmadi een aderlating was, maar de oefenmeester is trots op hoe zijn spelers dit gemis hebben opgevangen. “Een speler als El Ahmadi mis je altijd, maar we hebben het in de competitie goed opgevangen. De competitiewedstrijden met Karim hebben we gewonnen, hij is echt een sleutelspeler voor ons. Wie hij gaat vervangen zien jullie zondag”.

Een andere sleutelspeler voor Feyenoord: Eljero Elia, kan ook zijn minuten maken voor Feyenoord aanstaande zondag tegen FC Twente. De buitenspeler kampte de afgelopen dagen met hamstringklachten, maar is door de technische staf fit genoeg bevonden om in de basis te starten.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties