''Drie volwaardige doelmannen is te veel van het goede''

''Drie volwaardige doelmannen is te veel van het goede''

Kenneth Vermeer heeft afgelopen maandag zijn rentree gemaakt bij de beloften van Feyenoord. De doelman is snel weer inzetbaar voor de Rotterdammers en hoopt spoedig op speelminuten bij het eerste. Giovanni van Bronckhorst heeft straks een luxe probleem onder de lat. Vervanger Brad Jones presteert namelijk uitstekend. Volgens Mario Been moet Jones daarom ook eerste doelman blijven.

“Feyenoord staat bovenaan en dat komt mede door de inbreng van Jones,'' zegt de oud-Feyenoorder. ''Hij heeft het tot nu toe uitstekend gedaan. Ik kan hem niet betrappen op fouten en ik zou hem dan ook lekker laten staan. Hij is rustig en ontzettend sterk op hoge ballen, wat niet echt de kwaliteit van Vermeer is. Daar komt bij dat Vermeer eerst nog weer een serie wedstrijden moet gaan keepen om echt fit te worden.''

Brad Jones heeft een aflopend contract in De Kuip. Feyenoord heeft aangegeven graag langer door te gaan met de 34-jarige doelman. ''Maar de vraag is ook wat hij zelf wil. Kan hij zich eventueel schikken in een rol als tweede keeper? Warner Hahn komt straks natuurlijk ook weer terug. Drie volwaardige doelmannen is te veel van het goede,'' geeft de huidige assistent-trainer van Fenerbahçe aan in gesprek met ELFVoetbal.nl.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties