Elia maakt afspraak met zaakwaarnemer: "Dat hou ik privé"

Elia maakt afspraak met zaakwaarnemer: "Dat hou ik privé"

Eljero Elia is bezig aan een sterke periode in het shirt van Feyenoord. De buitenspeler wist in de laatste vier competitiewedstrijd van de Rotterdamse club drie keer te scoren. De goals brengen het seizoenstotaal van Elia tot dusver op zeven competitietreffers.

“Ik heb een afspraak gemaakt met mijn zaakwaarnemer”, zegt de Feyenoorder, die ook zeven assists in de competitie gaf, tegenover Nieuwsuur. “Als ik vijftien doelpunten maak, dan krijg ik een cadeautje van hem. Wat dat cadeautje is? Dat hou ik privé. Jullie zien wel foto’s tevoorschijn komen.”

De buitenspeler richtte zich in het verleden vaak op het geven van assists, maar vindt doelpunten nu belangrijker. "Ik was van de assists, maar ik ben nu wel gierig geworden van doelpunten", zegt hij. "Hoe ouder je wordt, hoe meer je gaat nadenken. Uiteindelijk draait het om doelpunten. Als ze op je CV gaan kijken dan kijken ze niet naar de assists. Ze gaan kijken naar je rendement, hoeveel doelpunten je hebt gemaakt."

Klik hier om het gehele item over Elia te bekijken, waar ook etnisch profileren ter sprake komt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties