E-Divisie deze maand van start

E-Divisie deze maand van start

De E-Divisie, de officiële FIFA17-competitie tussen de eSporters van alle Eredivisieclubs, gaat op maandag 6 februari aanstaande van start. In de nieuwe competitie wordt Feyenoord vertegenwoordigd door Quinten van der Most (QuintenX), die onlangs werd gepresenteerd als eerste eSporter van de club.

Ook alle andere Eredivisieclubs hebben een eSporter geselecteerd, die onderling over zeventien speelrondes gaan uitmaken wie de beste FIFA17-speler is. De clubs spelen allen één keer tegen elkaar, waarbij afwisselend op de PlayStation 4 en op de XBOX One wordt gespeeld. De wedstrijden zijn integraal te volgen via YouTube, Twitch en FOX Sporters.

Het wedstrijdschema van de E-Divisie is gelijk aan de (tweede competitiehelft van) de Eredivisie. Aangezien de Eredivisie vanaf 6 februari al vier speelrondes verder is, wordt er in de eerste week een inhaalslag gemaakt. Vier dagen lang zijn de inhaalwedstrijden vanaf 14.00 uur op zowel YouTube als gameplatform Twitch te volgen.

Vanaf 10 februari loopt de E-Divisie parallel met het reguliere Eredivisie-programma, waarbij van woensdag tot en met vrijdag elke dag drie wedstrijden te zien zijn. Daarnaast zijn de wedstrijden ook wekelijks op televisie te volgen: elke vrijdagmiddag zendt FOX Sports een volledige speelronde van de E-Divisie uit.

Het volledige persbericht vanuit de Eredivisie, met alle informatie over de E-divisie en de mogelijkheden om niks te missen van de nieuwe competitie, lees je hier.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties